Erkend schoorsteenveger

We zijn een erkend schoorsteenbedrijf voor het periodiek schouwvegen met attest of voor het uitvoeren van alle schoorsteenherstellingen. Het plaatsen van flexibele inox rookkanalen of de zogenaamde schoorsteenkanalen zijn vaak dé oplossing bij schoorsteenproblemen: deze kunnen zowel binnen de bestaande schouwmantel als extern worden voorzien.

 

Een schoorsteen vegen blijft essentieel… Vogels maken volop nesten in de schoorstenen = opgelet voor CO-vergiftiging! Wij voorzien een rooster indien nodig.

Voor alle info of voor een vrijblijvende offerte: we zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
(9u-12u/13u-18u) op het nummer: 057/20 80 53

Schoorsteenservice

Bel ons op nummer 057 20 80 53 om een plaatsje in onze agenda te reserveren voor het vegen van uw schouw(en) of voor inlichtingen over uw schoorsteenrenovatie. Met deze service bedienen we een aanzienlijk gedeelte van West-Vlaanderen, waaronder de Westkust, de Westhoek, de brede regio Roeselare en het Kortrijkse.

“Kwaliteit en service: daar gaan we voor”

Johan Vanacker, zaakvoerder De Roetvreter – Vanacker

De Roetvreter Vanacker ☎ 057 20 80 53 ✅ Erkend schoorsteenveger in Ieper ✅ We hebben jarenlang ervaring met schouwvegen en leveren steeds een schoorsteenattest of certificaat af.
De Roetvreter Vanacker ☎ 057 20 80 53 ✅ Erkend schoorsteenveger in Ieper ✅ We hebben jarenlang ervaring met schouwvegen en leveren steeds een schoorsteenattest of certificaat af.

Showroom

Daarnaast zijn we verdeler van een aantal vooraanstaande merken en designmerken kachels, inbouwhaarden, pelletkachels en pellethaarden. Hiervoor verwijzen we naar onze aparte website , waar u ook de openingsuren van onze vernieuwde showroom terugvindt. Het spreekt vanzelf dat we bij elke nieuwe levering uw schoorsteen op een aantal punten zullen checken en voor een correcte en veilige aansluiting zullen zorgen.

 

Onze openingsuren:

Maandag & zondag gesloten

Dinsdag, woensdag, donderdag & vrijdag:
09:00 – 12:00 | 13:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 12:00

Juni, juli en augustus gesloten op zaterdag